اسلایدرمصاحبه ها

انصاری‌فرد: بدهی پرسپولیس هر روز اضافه می‌شود/ با بازیکنی به توافق صد درصد نرسیدیم

پرسپولیس نیوز: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: باشگاه بدهی‌های سنگینی دارد که هر روز به آن اضافه می‌شود و از هواداران می‌خواهیم که در فراخوانی که دادیم شرکت کرده و پرسپولیس را تنها نگذارند.

محمدحسن انصاری‌فرد، در مورد پرداخت پاداش اعضای تیم پرسپولیس اظهار داشت: پاداش اعضای تیم پرسپولیس قطعاً پرداخت خواهد شد. ما جلسه خوبی با آقای کالدرون داشتیم و ضیافت ناهار خوبی هم روز گذشته برگزار شد. بعد از این ضیافت جلسه‌ای با ‌آقای کالدرون برگزار کردیم و در خصوص نقل و انتقالات به صحبت پرداختیم. من هم می‌دانم که پاداش برد در چند بازی پرداخت نشده اما خوشبختانه اعضای تیم پرسپولیس تمرکز خود را روی بازی‌ها گذاشتند و به این مسائل فکر نمی‌کنند. ما هم به دنبال تأمین منابع مالی برای این مسأله هستیم و به آقای کالدرون هم این موضوع را اطلاع دادیم.

وی در خصوص اینکه هواداران پرسپولیس نگران هستند که کالدرون هم مثل استراماچونی بابت مطالباتش از ایران برود افزود: قسط اول آقای کالدرون به صورت کامل پرداخت نشده اما ما در سه مقطع به او پرداختی داشتیم هر چند که با این شرایط باز هم یک سوم قسط اول او باقی مانده اما به ما یک بازه زمانی اعلام کرده تا این پول پرداخت شود. ما هم به دنبال تأمین مالی این پول هستیم اما جا دارد که از آقای کالدرون که شرایط ما را درک کرده تشکر کنم. می‌دانیم که او وضعیت ما را درک می‌کند هر چند که به زودی قسط دوم او هم از راه می‌رسد و باید این پول را هم پرداخت کنیم.

انصاری‌فرد درباره بدهی‌های باشگاه پرسپولیس و طلبکارانی که هر روز به تعداد آنها اضافه می‌شود، تصریح کرد: متأسفانه باشگاه بدهی سنگینی دارد و هر روز این بدهی‌ها اضافه می‌شود. برای پرداخت برخی از این مطالبات فرصت داریم اما برای برخی دیگر فرصت نداریم و باید هر چه زودتر دست به کار شویم. از طرف دیگر باید به بازیکنان و مربیان هم پرداختی داشته باشیم و این مسائل شرایط ویژه‌ای را برای باشگاه در این روزها به وجود آورده است.

وی اضافه کرد: روز گذشته فراخوانی دادیم و به هواداران اعلام کردیم که بتوانند در سامانه پیامکی اختصاصی باشگاه پرسپولیس عضو شوند. در ۶ سال گذشته شرکت مجری که رابط بین باشگاه و اسپانسر بود با باشگاه‌های دیگر یکی بود اما برای اعتمادسازی برای هواداران، شرکت رابط بین اسپانسر و باشگاه را به کارگزار برند پرسپولیس واگذار کردیم تا خیال هواداران از این بابت راحت باشد که کمک‌های مالی آنها مستقیماً به حساب باشگاه پرسپولیس می‌آید.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: خوشبختانه هواداران خیلی خوبی داریم و در این شرایط وضعیت حساس باشگاه را درک می‌کنند. اگر حمایت هواداران نباشد مطمئناً در این شرایط سخت دچار چالش خواهیم شد. به هر حال درآمدهای باشگاه از قبل هزینه شده و بدهی‌هایی وجود دارد که باید با راه‌های درآمدزایی جدید آنها را پرداخت کنیم. با کمک اسپانسرها توانستیم دریافتی بازیکنان را به ۳۰ درصد برسانیم اما برخی از بازیکنان از سال قبل هم طلبکار هستند و نهایتاً باید تا یک ماه آینده به آنها پرداختی داشته باشیم. ما از هواداران می‌خواهیم که در این شرایط سخت باشگاه را تنها نگذارند و در فراخوانی که دادیم شرکت کنند.

وی درباره شایعاتی که مبنی بر توافق با برخی بازیکنان برای حضور در این تیم در فضای مجازی منتشر می‌شود خاطرنشان کرد: تا این لحظه با هیچ بازیکنی به صورت صد درصد به توافق نرسیدیم اما در حال پیگیری کارها هستیم. در این خصوص با آقای کالدرون صحبت کردیم و همه چیز طبق برنامه و با هماهنگی سرمربی تیم انجام می‌شود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
12 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
نعيم

طرفداراى عزیزخواهشاهرکى میتونه عضو سامانه ٣٠٣٠بشه براى کمک به تیم محبوبمون مبلغى نمیشه ولى اگه هممون عضوبشیم کمک خوبى میشهلطفابیخیال نباشیم وهرکى براش مقدوره مشارکت کنه

پرسپولیسی

سلام آقای انصاری فرد از روزی اومدی گفتی بازیکن طراز اول ولی هنوز اندر خم ی کوچه ای
واقعا فکر کنم فقط برای آروم کردن تماشاگر این مصاحبه ها را انجام می دهد اصلا دلت به حال هوادار نمی سوزه و درکش نمیکنی
لطفا کاری کن که برای همیشه ماندگار بشی
از هواداران پرسپو لیس کبیر هم تقاضا دارم در سامانه هوا داری عضو شوید برای حمایت از تیم محبوب

ستاره سرخ

آقای انصاری فرد عزیز! لطفا قراردادتون رو با همه اسپانسرهای این شکلی حذف کنید و روی پیراهنم هیچ چیزی جز عشق هوادار و یا تیم مردمی ننویسید… خودم اجازه میدم به بانکم سالی ۱۰۰هزارتومن از حسابم کم بشه ولی با شفاف سازی که انجام میدین و تراز مالی باشگاه رو اعلام می کنید. ضمن اینکه عوائد بلیت فروشی و بقیه چیزا به خود باشگاه میرسه نه شرکت بهره بردار. وزیر هیچی بهمون نمیده دائم چوب لای چرخ باشگاه میزاره با اون سخنگوی سیبیلوی مسخره ش

فرهاد دو آتیشه سرخ

با سلام خدمت آقای انصاری فر، جناب انصاری فر این سامانه که فقط واسه اپراتور ایرانسل هستش، پس هوادارانی که خط رایتل دارن و دوستدارن کمک کنن به چه شماره پیام بدن؟ خوب اینجوری فقط با یک اپراتور معلومه که درآمدی نخواهیم داشت، آقا من میگم به جای این سامانه بیاید یه اپلیکیشن مثل آپ درست کنید که هوادارها هم بتونن از طریقش شارژ بخرن و درصد سودش بره تو جیب باشگاه و هم باهاش بتونن قبوض مختلف پرداخت کنن و هم بتونن مستقیما به حساب باشگاه پول واریز کنن و هوادارها مستقیما به صورت آنلاین میزان کمک واریزی به حساب باشگاه از سوی هواداران ببینن. اینجوری همه اپراتورها میتونن مشارکت کنن.

امیرمسعود [پرسپولیس تنها یک تیم نیست،هویت است]

همین الان عضو سامانه ۳۰۳۰ شدم.با روزی ۲۰۰ تومن و ماهی ۶ هزار تومن و در سال ۷۲ هزار تومن. واقعا مبلغی نیست.در عوض مشکلات تیم با یاری همه هوادارها برای همیشه ریشه کن میشه.مخصوصا که الان سامانه از بقیه تیم های مفت خور جدا شده..
.
#اتحاد_پرسپولیس_کبیر
#اتحاد_پرطرفدارترین_تیم_آسیا
.
.
پاینده باد پرسپولیس کبیر ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
زنده باد هواداران ارتش سرخ ایران ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ستاره سرخ

مطمئنی؟ پارسال ۷۱ میلیارد پول اومده تو باشگاه، عرب چیکارشون کرده؟ وزارت وقتی می بینه پرسپولیس اوج می گیره هیئت مدیره و مدیرعامل رو کاملا عوض میکنه و پولا گم میشه حالم از فوتبالشون بهم میخوره

کیان

جالبه تا دیروز می گفتید با بازیکن مد نظر و درجه یک به توافق رسیدید حالا میگید که توافق حاصل نشده،چطور تیم استقلال مثل آب خوردن با هر بازیکن خارجی که سطح خوبی هم دارند قرارداد میبنده ولی پرسپولیس مشکل داره………؟!

محمدی

حالا وقت کمکه، ببینیم در مقام عمل پای ادعای هواداریمون هستیم یا نه

امیرمسعود [پرسپولیس تنها یک تیم نیست،هویت است]

شاید خیلی ها از رفتن استرا خوشحال شدن ولی خودم به شخصه اصلا خوشحال نشدم اول اینکه وجه ایران با چنین رفتارهایی زیر سوال میره..و دوم اینکه این اتفاق ممکنه بزودی برای کالدرون هم اتفاق بیوفته..فقط یک بخش این موضوع خوشایند بود اونم اینکه تازه هوادارهای کیسه فهمیدن مربی که ۷ جام قهرمانی آورد چجور فراری دادن و عاشقان پرسپولیس چه زجری کشیدن.از آقای انصاریفرد میخوام که هر چه سریعتر یه شماره حساب اعلام کنه تا هوادار برای مشکلات مالی به باشگاه کمک کنه..پرسپولیس ۴۰ میلیون هوادار داره…کافیه فقط ۲۰ میلیون نفر کمک کنن…اونم نفری ۵ هزار تومن…میشه ۱۰۰ میلیارد تومن..آقای انصاریفرد تا دیر نشده اقدام کنید.و اگر نتونستید پول جور کنید اون موقع هیچ توجیهی برای کم کاری شما نیست.
.
.
پاینده باد پرسپولیس کبیر ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
زنده باد هواداران ارتش سرخ ایران ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

نعيم

فقط حرف میزنى یکم عمل کن ،دولت اگه نمیتونه پول بده وعرضه نداره اداره کنه چراتیموواگذارنمیکنه؟جالبه نه پول میده ونه واگذارمیکنه بعدتوهمه چیم دخالت میکنه وخرابکارى میکنه

پرسپولیس

هی میگن هوادار مشارکت کنه!!!
ولی یکبار شفاف سازی نکردن که در آمد باشگاه کجا داره میره؟؟!!!!
پاداش آسیایی چه شده؟؟!!!
من یکی تا زمانی که معلوم نشه که این همه پول کجا رفته.حاضر به هیچگونه کمکی نیستم.چون دقیقا این داستان مشارکت مثل خیلی دیگر از مسائل مالی کشور توش فساد وجود داره.
وگرنه یکبار بیان بگن که پولها کجا رفته؟؟؟
مردم خودشون تو این شرایط هزارتا مشکل دارن.پس چطور توقع دارین وقتی معلوم نمیشه پولها کجا میره مردم کمک کنن!!!
یکبار بیان با مردم صادق باشین و بگید پولها کجا رفته.
اون وقت من قول میدم که مردم با فراق بال کمک میکنن.ولی تا زمانی که شفاف سازی نشه.من پولم رو برای خودم هزینه میکنم تا جایی که معلوم نیست چه خبره؟؟؟!!!

XoX

آفرین کاملا درست میگی.با اینکه من عودم عضو سامانه شدم ولی از باشگاه و آقای انصاری فرد انتظار داریم مثل همه جای دنیا ماهانه بیلان شفافی از پولهای جمع شده ارایه بده(فقط بگن چقدر جمع شده هم خوبه) بخدا وقتی مردم ببینن شفافیت وجود داره همه پای کار میان و اونایی هم که اعتماد ندارن تشویق میشن که شرکت کنن. اگه فقط دو میلیون نفر عضو شن سالانه بیش از ۱۴۰ میلیارد جمع میشه.