مصاحبه ها

انصاری‌فرد: کریمی خودش نخواست در پرسپولیس بماند

در واکنش به اظهارات جادوگر

مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس گفت: تا روز آخر منتظر کریمی ماندم اما خودش نخواست در پرسپولیس بماند.

 

عباس انصاری‌‌فرد در خصوص اظهارات علی کریمی عنوان کرد: چرا باید کریمی من را به خدا واگذار کند؟ مگر من باعث پرسپولیسی نشدن او بودم؟ تا روز آخر منتظر کریمی ماندم اما خودش نخواست در تیم بماند.
وی یادآور شد: همه می‌دانند من یک ماه قبل از پایان لیگ برتر در فصل گذشته از طریق رسانه‌ها از او خواستم خارج از کشور نرود و در پرسپولیس بماند اما کریمی نخواست در پرسپولیس بازی کند.
انصاری‌فرد افزود: این مسائل تمام شده است و من از این به بعد دیگر درباره پرسپولیس حرف نمی‌زنم. امیدوارم این تیم با مسئولانش در لیگ برتر موفق شود تا دل هواداران را شاد کند.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم هر چه سریع‌تر با نظر سعیدلو اعضای هیات مدیره پرسپولیس مشخص شود تا این تیم بدون مشکل به کار خود ادامه دهد. اظهار نظر‌های آینده‌ام درباره پرسپولیس اگر در رسانه‌ها نوشته شود از اکنون تکذیب می‌کنم و امیدوارم مسئولان باشگاه و هواداران به آن توجهی نکنند.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها