فوتبال ایران

اعلام ویژه‌ برنامه‌های شبکه سه برای دیدار ایران و کره/ پخش شادی‌ مردم در خیابان‌ها

تهیه کننده برنامه فوتبال برتر گفت: برای دیدار امروز تیم ملی کشورمان مقابل کره جنوبی برنامه‌های ویژه‌ای داریم.

درباره برنامه‌های شبکه سه سیما برای دیدار حساس تیم ملی مقابل کره جنوبی اظهار داشت: برنامه‌های ویژه‌ای داریم و یک ساعت‌و نیم به آغاز این دیدار ویژه برنامه فوتبال برتر روی آنتن می‌رود.

وی افزود: مهمانان ما امیر حاج رضایی، حمیدرضا صدر، هادی طباطبایی و حمید استیلی هستند که یک ساعت‌ونیم به آغاز بازی پیمان یوسفی و مزدک میرزایی با کارشناشان به بحث‌وتبادل نظر درباره بازی یاران – کره می‌پردازند.

تهیه کننده فوتبال برتر از برنامه‌های پس از صعود تیم ملی به جام جهانی خبر داد و گفت: اگر به جام جهانی صعود کنیم 2،3 ساعت پس از پایان بازی دوباره روی آنتن خواهیم رفت و از شادی مردم در خیابان‌ها تصاویری را پخش خواهیم کرد.

هاشمی عنوان کرد: اگر خدای ناکرده تیم ملی به جام جهانی صعود نکرد به پخش جدول مسابقات و آنالیز بازی با کارشناسان می‌پردازیم. ضمن اینکه میثاقی – یکی دیگر از گزارشگران – اخبار و اطلاعات بازی ایران و کره را در اختیار بینندگان می‌دهد. همچنین ارتباط زنده تلفنی با مهدی محمدنبی در اولسان خواهیم داشت.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها