اسلایدرمصاحبه ها

اعلام آخرین وضعیت رادوشوویچ، بازیکنان تاجیکستانی پرسپولیس و پرداخت طلب کالدرون

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس توضیحاتی درباره آخرین مسائل مربوط به این باشگاه ارائه کرد.

مصطفی لشگری درباره رونمایی از کارگزار جدید باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: با تلاش‌های صورت‌گرفته و جلسات صدری با مجموعه‌های مختلف، درنهایت شرکت ایده‌پویان ماژ به عنوان کارگزار باشگاه معرفی شد. در شرایط موجود و از میان مجموعه‌هایی که پا پیش گذاشته بودند این شرکت بهترین شرایط را داشت و کارگزار پرسپولیس با بیشترین مبلغ قرارداد انتخاب شد. این قرارداد سه ساله است و هر سال با توجه به شرایط روز درصدی به مبلغ قرارداد سال اول اضافه می‌شود. امیدواریم با همکاری، هماهنگی و حمایت این مجموعه مشکلات مالی پرسپولیس حل شود و دیگر دغدغه‌ای از این بابت نداشته باشیم.

وی ادامه داد: از طریق قرارداد با کارگزار ۱۵ درصد قرارداد بازیکنان و پول رادوشوویچ را پرداخت کردیم. البته پولی که به تیم‌های آکادمی و برخی جاهای دیگر دادیم از طریق منابعی بود که با تلاش‌های صدری از محل‌های دیگر تامین کردیم. امیدواریم از این به بعد شرایط به شکلی باشد که بتوانیم ضمن پرداخت مطالبات، وضعیت مالی خوبی برای تیم به وجود بیاوریم.

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در خصوص خروج بوژیدار رادوشوویچ از کشورمان و اینکه آیا این بازیکن با سرخ‌پوشان به پایان خط رسیده است، توضیح داد: همه می‌دانند باشگاه پرسپولیس همیشه مشکل مالی داشته است ، مشکل رادوشوویچ هم از گذشته تاکنون وجود داشته و سبب دلخوری‌اش شده است. قبل از خروجش از کشورمان، صدری دو جلسه با رادو برگزار کرد و توافقاتی صورت گرفت که طبق آن ۵۰ هزار یورو به وی پرداخت کردیم و قرار شد دو تا سه هفته دیگر هم ۴۰ هزار یورو به وی بدهیم تا درصد دریافتی‌اش با سایر بازیکنان برابر شود، اما متأسفانه پس از دریافت ۵۰ هزار یورو با وجود قولی که برای حضور در تمرین داده بود، بدون اطلاع دادن به ما و کادر فنی شبانه کشورمان را ترک کرد.

لشگری اضافه کرد: اکنون هم در حال مذاکره با رادو هستیم و ان‌شاءالله به ایران و تمرینات پرسپولیس بازگردد و در کنار تیم باشد. طبق وعده‌ای که به رادو دادیم پولش را تامین می‌کنیم. دائم با این بازیکن در تماس و مشغول صحبت هستیم تا به تمرینات بازگردد، اما از گذشته و همچنین پول زیادی که به وی نداده‌ایم دلخور است. با وجود طلبکار بودن بیشتر بازیکنان، قرارداد مربوط به سال‌های گذشته و پاداش آنها تسویه شد. شاید امسال جزو معدود دفعاتی باشد که صد درصد قرارداد سال گذشته بازیکنان با تلاش‌های صدری پرداخت شد و از قرارداد فصل جدیدشان هم ۲۰ درصد پرداخت کردیم.

وی افزود: پرداخت پول در پرسپولیس دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد. از رادوشوویچ درخواست کردیم در ایران بماند و ما هم مطالباتش را در چند قسط پرداخت می‌کنیم، اما طلب‌های انباشته‌اش برای گذشته است و مربوط به دوره صدری نیست. گویا رادو صبر و همکاری با پرسپولیس ندارد. همان گونه که طلب سایر بازیکنان را پرداخت کردیم به رادو هم پول می‌دادیم، ولی شبانه از ایران رفت و خانواده‌اش هم زودتر از وی از کشورمان خارج شده بودند.

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در خصوص اظهارنظر یحیی گل محمدی مبنی بر اینکه وحدت هنانوف و منوچهر صفروف دو بازیکن تاجیکستانی پرسپولیس در تهران مانند توریست‌ها شده‌اند، توضیح داد: زمان برای خودمان از همه مهم‌تر است و باید زودتر وضعیت این دو بازیکن را مشخص کنیم تا برای پرسپولیس بازی کنند و کمک‌حال تیم باشند، اما به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی و مانعی که برای ثبت قراردادشان داریم همچنان منتظر هستیم مشکل کالدرون حل و پنجره پرسپولیس باز شود تا بتوانیم قرارداد بازیکنان را ثبت کنیم.

وی در گفت و گو با برنامه تهران ورزشی رادیو تهران تصریح کرد:‌روز گذشته خبرهایی آمد که آنها دلخور هستند و کشورمان را ترک کرده‌اند، اما به هیچ وجه چنین خبری صحت ندارد. هنانوف و صفروف در کشورمان هستند و امروز هم مانند روزهای گذشته منظم با پرسپولیس تمرین می‌کنند.کاملا آماده هستند و امیدواریم زودتر بتوانیم قرارداد آنها را ثبت کنیم تا برای پرسپولیس بازی کنند.

لشکری در خصوص اینکه با وجود نشستن دو قسط از طلب کالدرون در حساب این مربی ظاهرا باشگاه پرسپولیس برای پرداخت قسط سوم طلب وی به مشکل خورده است، گفت: در تلاش هستیم این واریزی هم به زودی انجام شود تا خبر خوشی در مورد باز شدن پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس به هواداران بدهیم و قرارداد دو بازیکن تاجیکستانی هم ثبت شود. شرایط پرداخت طلب کالدرون مقداری پیچیده شد، این اتفاق مربوط به گذشته است و نباید می‌افتاد، اما متأسفانه رخ داد و اکنون میراث‌دار مشکلات گذشته هستیم. البته با تلاش و پیگیری‌های مداوم صدری، ان‌شاءالله این قضیه هم به زودی حل می‌شود تا باری از روی دوش باشگاه پرسپولیس برداشته شود.

اشتراک
مطلع شدن
guest
17 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
رضا رجبی

مثلا کی بگین تاما بفهمیم ۱۰سال کافیه یا ۲۰ سال لعنتی های دروغگو حرف مفت میزنین تا پرسپولیس نابود شه

حسین

فقط وعده سر خرمن
این همه آدم که خارج از کشور میرن و پول تبادل میکنن، فقط پرسپولیس مشکل داره
پدیده، تراکتور، فولاد ، استقلال و … پس چرا هیچ کس دیگه ای مشکل نداره؟

محسن قبله ام پرسپولیس

پسرم جوجه جان با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه ،هر وقت اورزه ازخودتون نشون دادین بعد بشین واسه صدری پپسی باز کن خوشگل پسر،””:قبله فقط پرسپولیس

عشقپولیس

اینقدر که میگی سخته سخته هیچ کاری هم نکردید چرا به پرسپولیس چسبیدید خوب برید گم شید شاید یکی دیگه اومد کاری کرد ما الان از بت انتظار داریم کاری کنه از امثال تو صدری کچل نه فقط دروغ مگید

خار چشم تاسیون

پوکیدم از خنده،، ایول دمت گرم،، خوب گفتی.خخخ..

اسی عشقپولیسی

خیلی باید ببخشین ولی گند زدین با این مدیریتتون.ب معنی واقعس کلمه ری..د..ی.تیمی با اون انظبات رو ببینی ب چه روزی اوردین.

اسد

امیدواریم تلاشهای شما و جناب صدری و کل مدیریت نتیجه دهد…
یادمان نمی رود که زمان برانکو هم همین مشکلات بود … اساساً همیشه با « پرسپولیس» مشکل داشته اند ؛ اما کادر فنی و بازیکنان با ۱۳ تن تا فینال آسیا هم رفتند… حالا هم بهترین کادر فنی را داریم ، منسجم و پرسپولیسی اصل … بازیکنان هم همگی عاشق پرسپولیس اند فقط بایست بیشتر و بیشتر تلاش کنند… هر بازی با دوندگی مثال زدنی و تلاش مستمر. وفاداران پرسپولیس هم حمایت بدون دلخوری و داشتن باور قهرمانی … رمز موفقیت پرسپولیس اینهاست …

حسین ص

وای تازه میگین درتلاش هستیم قسط سوم رو هم پرداخت کنیم ؟؟!! اول خدا لعنت کنه وزیر بی شرف کیسه کش رو که الان اگر تیم محبوبش بود همون هفته اول هرطوری بود پول رو به مقصد میرسوندن و دوم شما مدیران نالایق که جز حرفها وقولهای دروغین کاری از تون برنمیاد

علیرضا

خفه شید و دهن کثیفتون رو ببندید !
چقدر پر رو هستید شما
همش حرفای تکراری دیگه کی قراره این بدهی لعنتی پرداخت بشه و تاجیکا پاشون به توپ بخوره خبر مرگتون به هیچ دردی نمیخورید
۱۰۰۰ بار اینو گفتید هرکسی اومد گفت ما میراث دار بدهی مدیرای گذشته هستیم و …
مضخرف میگید و همش حرفای پوچ و بی مفهوم برای اینکه ذهن هوادار رو خوش بین کنید بیخودی

شما اگر میخواستید کاری صورت بدین تا الان انجام داده بودین با حلوا حلوا دهن شیر نمیشه
هدف کثیفتون به همراه اون وزیر بی شرف اینه که پرسپولیس بازم امتیاز از دست بده و حسابی از صدر جدول دور بشه بعدش میبینیم که ۳ سوت بدهی پرداخت شد و به حساب نشست و همه چی گل و بلبل !!!!

ادمین بچاپ شاید این بی غیرتای نامرد کامنتو دیدن

پارسی

جالبه تیمهای دیگه مثل آب خوردن پول بازیکنان و مربیان خارجی را واریز میکنن بحسابشون ولی باشگاه پرسپولیس اینکار را نمیتونه انجام بده………؟!؟!؟!

Red Army

اگه فحش بدیم شخصیت خودمون رو بردیم زیر سوال
اگه چیزی هم نگیم باز شخصیت خودمون رو بردیم زیر سوال
ما رو مسخره کردید با این به زودی…

عدنان

تا نیم فصل نمیتونن از تاجیکی ها استفاده بکنن حتی اگه امروز هم پرونده کالدرون باز بشه

مظفر

لطفا بیش ازاین فریبکاری و توجیهات بچگانه واحمقانه نکیند ،وهوادار ومردم رو مثل خود احمق فرض نکنید ،چطور است کانالهای مالی برای سایر تیمها بازه ولی واسه پرسپولیس درش گل گرفته شده.

حامد

مدیر بعدی هم میگه مشکل رادو مربوط به گذشت هست

ali

بزودی بزودی و باز هم بزودی – یحتمل فصل به پایان میرسه ولی زمان این بزودی نمیرسه

خار چشم تاسیون

یعنی رادو حتی اندازه بقیه بازیکنا هم دریافتی نداشته؟! اونوقت داری سنگ صدری رو به سینه میزنی؟؟ بازیکنی که پنج سال رو نیمکت نشست و جز وقار و صبوری چیزی بروز نداد،حتی کمتر از بقیه گرفته،،چرا اینکار رو میکنین اونم وقتی میبینین که بازیکن حساس شده و با وعده تونستین برگردونینش، چرا کاری کردین که حرف از فسخ بزنه؟! بله بعضی مشکلات از قبل هم بوده ولی آیا شما اونجا نشستین از گذشته ها بگین یا ازش درس بگیرین و نذارین مشکلات بیشتر بشه؟

سعدی

هواداران عزیز
الان از این مصاحبه چیز جدیدی عایدتان شد . همه از این اخبار اطلاع داشتند نیازی به مصاحبه نبود . حرف جدید چی دارین ؟
اینکه رادو رفت و برنمیگردد و یا اینکه تا پول کالدرون را ندیم پنجره ها باز نمیشوند و بازیکنای تاجیکی علاف شده اند را خودمان هم میدانیم . لطفا خبر جدید و البته خوش را بفرمایید و گرنه فعلا مصاحبه نکنید .