اخبار باشگاهاسلایدر

اطلاعیه باشگاه پرسپولیس: کمیته انضباطی به هوش باشد / شما که مصونیت دارید! فرافکنی و بی‌اخلاقی بس است

باشگاه پرسپولیس با صدور متنی، رفتار مداخله‌جویانه باشگاه رقیب را غیر حرفه‌ای و شرم‌آور خواند و اظهار امیدواری کرد که فدراسیون فوتبال تحت‌تاثیر چنین رفتارهایی قرار نگیرد.

این باشگاه در پی اقدام مداخله‌جویانه باشگاه رقیب و ورود به مسائل و مناسبات فوتبالی بین پرسپولیس و فدراسیون فوتبال، ناچار به صدور متنی در جهت تنویر افکار عمومی شد.

در این متن آمده است:

متاسفیم که سال جدید را به جهت اقدام یکی از باشگاه‌ها در شبکه‌های اجتماعی باید به این شکل آغاز کنیم. بی‌شک جامعه فوتبال به خوبی درک می‌کند که باشگاه پرسپولیس، به جهت مسوولیت‌های خود در قبال هواداران و دفاع از حقوق خود نمی‌تواند در مقابل رفتارهای مداخله‌جویانه و همچنین اعمال فشار بر فدراسیون برای اقدام علیه پرسپولیس بی‌تفاوت باشد.

متاسفانه باشگاه رقیب مانند آن چه در روزهای پیش از دربی شاهد بودیم، شاید با هدف منحرف کردن رسانه‌ها و فعالان شبکه‌های اجتماعی از مسائل مربوط به خود و شاید هم از بیم ادامه رقابت با پرسپولیس و برای استفاده از ارکان فدراسیون فوتبال به عنوان عامل بازدارنده، به اموری ورود کرده که آن را جزو امور داخلی خود و همچنین مناسبات کاری باشگاه‌ها با فدراسیون می‌دانیم.

آن‌چه شاهد هستیم فرافکنی و شانتاژ و بی‌اخلاقی در کنار هم است. سرمربی پرسپولیس اظهاراتی داشت که اتفاقا با مجموع نظرات کارشناسان داوری منطبق بود. کارشناسانی که از ابتدای لیگ، قضاوت‌ها را بررسی کرده‌اند بر این نظر بودند که داوری دربی در مجموع نتوانست بازی را به خوبی مدیریت کند و بیشتر سوت‌هایش به زیان پرسپولیس بود. اینکه باشگاه رقیب می‌خواهد خود را قربانی معرفی کند و طبق عادت همیشگی حقایق را برعکس جلوه می‌دهند اتفاقی تکراری است ولی بر نمی‌تابیم که به هر بهانه‌ای به امور پرسپولیس ورود کنند و دائما فدراسیون را رکنی بدانند که باید به خواست ایشان علیه پرسپولیس، اقدامی جدید را تدارک ببیند.

چگونه است که همین باشگاه وقتی انواع و اقسام تخلفات را مرتکب شده و باشگاه‌های دیگر هم از آن شکایت کرده و به جایی نرسیده‌اند یاد عدالت نمی‌افتد اما درباره سایر باشگاه‌ها و فقط زمانی که منافع‌شان ایجاب می‌کند ژست عدالت‌خواهی می‌گیرد؟

امیر قلعه‌نویی به عنوان پرافتخارترین مربی استقلال حق ندارد به سوالی درباره باشگاهی که سه بار قهرمان لیگش کرده پاسخ بدهد چون اسمش دخالت است اما همین باشگاه حق دارد به فدراسیون فوتبال بگوید درباره سرمربی رقیب چه حکمی صادر کند و اسمش دخالت نیست.

خودتان از این همه تناقض حالتان به هم نمی‌خورد؟

به دوستان توصیه می‌کنیم سرشان به کار خودشان و تخلفاتی باشد که بابت آنها نه جریمه و محروم شدند و نه حتی تذکر گرفتند. آنقدر با تخلفات‌شان برخورد نشده که برای همه مسلم شده که مصونیت دارند. تردیدی نداریم اگر درصد کمی از بلاهایی که این فصل سر پرسپولیس آمد، سر آن‌ها آمده بود، فدراسیون و وزارت ورزش و همه دستگاه‌های مسئول و غیر مسئول را با خاک یکسان می‌کردند. همانطور که در همه این سال‌ها که دست‌شان از جام دور بود وزیر و وکیل و فیفا و CAS را مقصر دانستند!

باشگاه پرسپولیس در زمان تخلفات تیم رقیب و سرمربی آن‌ها همیشه سکوت کرده و توصیه به محرومیت کسی نکرده آن هم در حالی که تخلفات و بی‌قانونی‌ها کم نبوده؛ نزدیکترین مثالش، یک هفته قبل از دربی بود که سرمربی همین باشگاه در حالی که بازی هنوز دنبال می‌شد با ورود به زمین، بازی را متوقف کرد و محروم نشد.

همین مربی سابقا علیه همین داور دربی در صفحه شخصی خود، پستی منتشر و به او اتهاماتی وارد کرد. آیا فدراسیون برای او پرونده تشکیل داد که حالا چنین حرف‌ها و درخواست‌هایی را علیه سرمربی پرسپولیس، به این شکل مطرح می‌کنند؟

سال قبل مربی همان باشگاه مدعی شد داورها هدفمند و با برنامه قبلی علیه‌شان سوت می‌زنند. با این سخن در عمل اتهامی جدی به ارکان فدراسیون وارد شد ولی مگر پرونده‌ای تشکیل شد؟ با چنین پیشینه‌ای چگونه به خود اجازه می‌دهند فدراسیون فوتبال را تحت فشار قرار دهند که برای سرمربی دیگر تیم‌ها حکم محرومیت صادر کند؟

کیست که نداند توییت رسمی باشگاه رقیب در جهت فضاسازی و ایجاد فشار روی فدراسیون و ارکان انضباطی‌اش است. ما بر این باوریم که اعضای فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی حرفه‌ای و مستقل هستند و قرار نیست تحت‌تاثیر این رفتارهای شرم‌آور قرار بگیرند.

با این حال باشگاه پرسپولیس این موارد را به منزله آخرین تذکر مطرح می‌کند. طبعا اگر قرار بر بی‌تفاوتی نسبت به این رفتار یا بدتر از آن تسلیم در برابر آن و از میدان به در کردن همه رقبا به خاطر خوشامد یک باشگاه خاص باشد، پرسپولیس دیگر سکوت نخواهد کرد. شکستن این سکوت به معنای آن خواهد بود که باشگاه پرسپولیس از آن پس، مسائلی را مطرح خواهد کرد و مواردی فاش خواهد شد که تاکنون در مصاحبه‌ها و اطلاعیه‌ها حتی به آن‌ها اشاره نشده و این مساله قطعا به صلاح بسیاری نخواهد بود.

گفتنی است پیش از این اکانت رسمی استقلال با انتشار توییتی نوشته بود: «توقف مسابقه، برخورد فیزیکی با داور و اعتراض ناوارد به تعویض، گوشه‌ای از رفتارهای عجیب سرمربی رقیب در دربی بود. ‏با وجود برتری استقلال و متضرر شدن از داوری، ایشان امروز هم با غیرعادی توصیف کردن قضاوت دربی رفتارهای عجیب خود را تکمیل کرد. ‏در انتظار برخورد منصفانه فدراسیون هستیم.».

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
5 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
RedRoad

منطق مکتب کیسه همانا فرافکنی یا بهتر بگوئیم لجن پراکنی ست. پایگاه نشر این چرندیات هم (ورزش۳) کاملا مغرضانه و براساس ذهن بیمار سردبیرش به دشمنی با پرسپولیس بزرگ میپردازد. اما تاریخ کشور ما ثابت نموده که این بزدلان و نابخردان محکوم به نابودی هستند. لطفا هشتک “نه به ورزش۳” و تحریم آن را استارت بزنیم.

قرمز پوشم

کمیته انضباتی که برای کیسه یه مرتبه کتک زدن تماشاگرارو ندیده وکتک زدن داور و ورود مربیشون وسط بازی و برداشتن توپ ندادن به بازیکن حریف برای ادامه بازی وقانون های جدیدی که به خاطر تیم خاص از طریق وزیر و وکیل و فدراسیون میزاد و داوریم که یار همیشه این تیم بوده برلی در اورد بازیایی که این تیم عرضه برد نداشته

پرسپولیسی اصیل

مگه فدراسیون و وزارت ورزش جرات دارن رو حرف اجرلولو حرف بزنن

آنتی ویروس کیسه

یعنی کل فوتبال مملکت رو باشگاه کیسه به گند کشید از جادو جمبل تا دوپینگ و امتیاز معیشتی و سهمیه پنالتی در خود باشگاه و حمایت از درون وزارت و فدراسیون و کمیته عنظباطی باتی، یهو اعلام میکردن میخوتیم امسال کیسه قهرمان بشه تا بقیه تیمها هم الکی زحمت نکشن و هزینه بیخود نکنن.

فواد

پرسپولیس،پرسپولیسیا،آقایان فوتبال ایران،هواداران،مدیریت،کادرفنی وپزشکی وتدارکات،بازیکنان غیورودلاورهنوزهفت هفته مانده وماتسلیم نخواهیم شدوتاروزوثانیه ی آخربراقهرمانی میجنگیم چون مردنبردوجنگیم ومیدان روب این راحتیابرای تیم آبکی ومربی نانازش خالی نخواهیم کرد.پس جنگ جنگ تافتح جام#پرسپولیس#تلاش#امید#نبرد#عظمت#قهرمانی ارتش سرخ