اخبار باشگاه

استودیوی تلویزیونی پرسپولیس راه‌اندازی شد + تصاویر

پرسپولیس نیوز: استودیوی پرسپولیس در ورزشگاه شهید کاظمی محل تمرینات این تیم افتتاح و راه‌اندازی شد.

استودیوی باشگاه پرسپولیس در ورزشگاه شهید کاظمی آماده شد و مصاحبه‌های بازیکنان و مربیان این تیم برای تلویزیون اینترنتی پرسپولیس در استودیو ضبط خواهد شد.

اجرا و کارگردانی این مصاحبه‌ها برعهده حامد تهرانی علوی بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان است که در برنامه‌ای تحت عنوان خط قرمز مصاحبه‌ها و حاشیه‌های تمرینات، بازی‌ها و موارد دیگر را از تیم پرسپولیس به تصویر می‌کشد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
6 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
مهیار

ای کاش افتتاح نمیشد که دو تا از کرونا نمیخوردیم

حسین

کاشکی بجا نارنجی رنگ قرمز میگذاشتن ما که سایپا نیستیم.
باید برای طراحی از سه رنگ قرمز و سفید و مشکی استفاده میشد

حمید موسوی

عالیه
زنده باد

SA'ADI

انشاالله که تلویزیون اینترنتی پرسپولیس هم راه اندازی بشه اون وقت پرسپولیس تمام بازی ها رو از سازمان لیگ خریداری کنه و به هواداران بفروشه اینجوری خیلی سود میکنه مثلا اگه هر بازی به ارزش ۵ هزارتومان به ۱۵ میلیون کاربر فروخته بشه واسه هر بازی میشه ۷۵ میلیارد واسه هر بازی تازه در کنار این پول تبلیغات هم هستش هر بازی ۷۵ میلیارد کم نیست اونم واسه یه بازی بعدش میتونه هر بازی رو به شب های فوتبال و برنامه نود هم بفروشه.

حسین

دقیقا باید حرفتو طلا گرفت اینجوری میشه مثل باشگاه های اروپا
ولی آیا صدا و سیما و دولت این اجازه رو میده؟

محمد

Very Nice