اخبار لیگ برتر و حذفی

استان البرز: زیرساخت میزبانی از بازی پیکان – پرسپولیس را نداریم

مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان البرز شایعه میزبانی تیم فوتبال پیکان از پرسپولیس در ورزشگاه انقلاب کرج را رد و اعلام کرد این ورزشگاه زیر ساخت های لازم را ندارد.

تیم‌های فوتبال پیکان و پرسپولیس در هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر روز پنج شنبه ۲۷ مهرماه رو در روی هم قرار می‌گیرند. ابتدا گفته می‌شد که تیم پیکان قرار است در ورزشگاه دستگردی (پاس قوامین) از تیم پرسپولیس میزبانی کند که مدیر ورزشگاه پاس قوامین با ارسال با نامه‌ای به باشگاه پیکان اعلام کرد که این ورزشگاه به دلیل بازسازی زمین چمن نمی‌تواند میزبان این مسابقه باشد.

در همین حال احمد مددی مدیرعامل باشگاه پیکان با ارسال نامه‌ای به اداره کل ورزش و جوانان استان البرز درخواست میزبانی از پرسپولیس در ورزشگاه انقلاب کرج را کرد.

بهزاد فروغی مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان البرز در گفت‌وگو با مهر اعلام کرد: ورزشگاه انقلاب کرج زیر ساخت‌های لازم برای برگزاری مسابقات لیگ برتر را ندارد و ما نمی‌توانیم دیدارهای پیکان را در لیگ برتر میزبانی کنیم.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
سبحان باقری پرسپولیس

باید بریم اعتراض کنیم دم باشگاه درویش داره پرسپولیس رو نابود این حرف رو دو سه روز پیش من به تعداد زیاد فرستادم ولی کسی عمل نکرد لطفا برید اعتراض کنید به جان عزیز ترین کس تون قسم فردا برید اعتراض کنید
#اخراج کربلایی درویش

Perspolis The Great

پیکان تا اینجای فصل بازیهای خانگیش رو کجا برگذار میکرده؟ الان یادش افتاده دنبال ورزشگاه بگرده؟

ناشناس

سرمربیان استقلالی لیگ دست به هرکاری
دارن میزنن که به پرسپولیس امتیاز ندن
حالا یا بازی بدون تماشاگر یازمین.
ولی به استقلال که میرسن گل به خودی میزنن
که تیم محبوب شون دست خالی نره یه وقتی