اخبار بازیکنان

آی‌تی‌سی شرزود تمیروف صادر شد

آی‌تی‌سی بازیکن ازبکستانی برای باشگاه پرسپولیس صادر شد و به این ترتیب اقدام برای دریافت کارت بازی او از سوی امور ورزشی باشگاه انجام می‌شود.

به نقل از رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس و بنا بر اعلام امور بین‌الملل باشگاه، آی‌تی‌سی شرزود تمیروف، مهاجم جدید سرخپوشان، برای باشگاه پرسپولیس صادر شد. به این ترتیب اقدام برای دریافت کارت بازی این بازیکن انجام می‌شود.

تمیروف طی قراردادی تا پایان فصل ۱۴۰۱-۱۴۰۲ به پرسپولیس پیوسته است.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
سجاد

امیدوارم پوزه استقلالی هارابه خاک بمالی؟؟؟

حسن

دوستان خسته نباشید. این یادداشت را جهت یادآوری و پیشگیری از پایه ریزی یک اشتیاه نوشتاری در پیوند با نام بازیکن تازه جذب شدهِ ازبک ارسال می دارم. نام کوچک ایشان شیرزاد می باشد و نه شرزود. در خط سیریلیک (روسی) آ را او نوشته و آ می خوانند. مثلا استقلال دوشنبه را ISTEGHLOL نوشته و استقلال می خوانند. متاسفانه پیش از این هم در زبان ورزشی نویسان ما این اشتباه اتفاق افتاده است. ما تیمی را بنام پاختاکور می شناسیم که اتفاقا شیرزاد هم از همانجا می آید. نام واقعی این تیم «پخته کار » و وابسته به صنعت پنبه کاریِ ازبکستان است. و پخته به معنی پنبه می باشد.
متاسفانه در ربطه با نام خانوادگیِ وحدت نیز دیده شده که در بسیاری از جای ها به غلط هنانوف می نویسند. نام خانوادگی وحدت، حنانوف است و نه هنانوف. در زبان فارسی » حنان» به معنی بسیار بخشنده و رحمان آمده و معنی حنانوف به معنی فرزند حنان و حنان زاده است » اوف» در زبان روسی معنی نژاد، فرزند و زاده است. از آن گذشته بیاد بیاوریم که نام یکی از مفاخر موسیقی ما مرحوم مرتضی حنانه بود.
موفق باشید

علی زنگنه

بسیار عالی وموثر
ممنون بابت متن خوبتون

امیر رضا ۶،۴

چنده؟