فوتبال تهران

آشتیانی: پرسپولیس عملکرد قابل قبولی نداشت

پیشکسوت تيم فوتبال پرسپولیس در مورد دیدار پرسپولیس برابر داماش گفت: بازی از نظر فنی اصلا خوب نبود و پرسپولیس نیز عملکرد قابل قبولی نداشت.

 ابراهيم آشتياني در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران گفت: در نیمه نخست بازی که 2 تیم نتوانستند موقعیت چندانی بر روی دروازه یکدیگر ایجاد کنند و با شروع نیمه دوم و پس از گل خوردن پرسپولیس با تعویض‌هایی که گل‌محمدی انجام  داد توانست گل تساوی را بزند و در ضربات پنالتی نیز با برتری قاطع توانست به فینال جام حذفی راه یابد.

وی در خصوص تعیین مکان فینال جام حذفی گفت: دیدار فینال جام حذفی به دلیل اهمیتی که دارد باید در زمینی برگزار شود که بیشترین امکانات رفاهی را از هر جهت داشته باشد و تماشاگران بتوانند با خیالی آسوده تیم محبوب خود را تشویق بکنند.

آشتیانی در پایان در مورد رفتار تماشاگران گیلانی گفت: این نوع رفتارها تاثیر خوبی در فرهنگ فوتبال ما ندارد و موجب بد آموزی می‌شود و منجر به این می‌شود که تماشاگران دیگر رغبتی برای تماشای بازیها نداشته باشند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها