اخبار بازیکنان

آزمایش خط دفاعی پرسپولیس در لیگ بیست و یکم / یحیی دو زوج امتحان کرد

روز گذشته یحیی گل‌محمدی دو زوج جدید دفاعی را در ترکیبش قرار داد.

پرسپولیس در حالی موفق شد تیم ملی دانشجویان را شکست دهد که کادرفنی سرخپوشان بازیکنان ملی پوش خود را در اختیار نداشت و در غیاب آنها ترکیبی جدید را انتخاب کرد.

یحیی گل‌محمدی که این فصل با جدایی محمدحسین کنعانی‌زادگان دست و پنجه نرم می‌کند، در این بازی سیدجلال حسینی و فرشاد فرجی را در ترکیب اصلی تیمش قرار داد تا با آنها بازی آغاز شود.

در نیمه دوم کادرفنی قرمزها دو مدافع مرکزی تیمش را بیرون کشید و از خریدهای جدیدش یعنی علی نعمتی و علیرضا ابراهیمی استفاده کرد تا آنها نیز تست شوند.

گل‌محمدی در شهرخودرو از علی نعمتی و فرشاد فرجی استفاده کرده بود و حالا باید دید که از بین این چهار بازیکن کدام دو نفر را در ترکیب اصلی تیمش قرار خواهد داد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
«lightning»

البته باید دفاع تیم محک جدی تری بخوره بازی حدفی در سطح آسیا جایی واسه آزمون و خطا نیست..لطفا در مورد سفر آنالیزور تیم به تاجیکستان و نتایج اون اخبار مربوطه رو منتشر بفرمائید؛ بالأخره همکاری صورت گرفت یا خیر..با تشکر از مدیریت محترم سایت.

محمد

بهترین ترکیب ؛ حامد لک – دفاع وسط : ابراهیمی و فرجی – دفاع چپ : علی نعمتی – دفاع راست : سیامک نعمتی – هافبک : اسدی ( سرلک و کامیابی نیا ) فرشید اسماعیلی ؛ ترابی ؛ امیری ( عالیشاه و پهلوان ) . مهاجم : عبدی و الکثیر ( مهاجم درجه یک خارجی و حامد پاکدل ) این ترکیب رویایی هست شک نکنید. با خرید اسماعیلی و خارجی و پاکدل تیم بهترین تیم تاریخ پرسپولیس میشه قول میدم . کسی جلوی خط هافبک سرعتی و تکنیکی پرسپولیس نمیتونه بگیره . بهترین خرید اسماعیلی هست

آنتی کیسه

پس سید چی ؟ به نظرم زوج سید و ابراهیمی خوب باشن