فوتبال ایران

آذری: بسیج شده‌اند استقلال را از بحران خارج کنند/ امیدوارم در دیدار با استقلال رخداد غیرمترقبه نبینیم

مدیرعامل باشگاه ذوب آهن گفت:: به هر شکل ممکن این روزها همه بسیج شده اند تا استقلال را از بحران خارج کنند و امیدواریم هر آنچه در مستطیل سبز رقم می خورد حاصل دست آورد و تلاش‌های خود بازیکنان باشد.

سعید آذری اظهار داشت: برد مقابل استقلال خوزستان با این نتیجه شیرین سبب شد تا ادامه رقابت های لیگ برتر را با روحیه بسیار خوب ادامه دهیم. مطمئنم که بازیکنان تیم که به خاطر بدشانسی های ابتدای فصل ناراحت بودند و اکنون به خودباوری دست یافته‌اند قدر شرایط را خواهند دانست و باقدرت فصل را پیگیری خواهند کرد.
وی ادامه داد: من از کادر تیم و بازیکنان تشکر می‌کنم که با ارائه یک بازی خوب توانستند یک نتیجه خوب را کسب کنند و امیدوارم با حفظ این روند بتوانیم خودمان را به کورس رقابت و درخشش های آتی نزدیک کنیم.
آذری در مورد دیدار با استقلال تهران نیز تصریح کرد: ما به هیچ وجه به این موضوع کاری نداریم که استقلال مسائل داخلی را پشت سر گذاشته است یا نه. استقلال یکی از قطب‌های همیشه بزرگ فوتبال ایران است و باید دیدار با این تیم را بسیار جدی بگیریم. امیدوارم در این مسابقه و در خارج از مستطیل سبز شاهد رخدادهای غیرمترقبه نباشیم و بازیکنان نیز با ارائه یک بازی قدرتمندانه و با صلابت اهداف کادر فنی را دنبال کنند. بی تردید مسیر بزرگ شدن و قدرتنمایی ما در ادامه فصل از بازی خوب در تقابل با استقلال تهران می گذرد که امیدواریم به آن دست یابیم و نتیجه هم در کنارش داشته باشیم.

آذری در مورد اینکه منظورش از رخدادهای غیرمترقبه چیست، گفت: به هر شکل ممکن این روزها همه بسیج شده اند تا استقلال را از بحران خارج کنند و امیدواریم هر آنچه در مستطیل سبز رقم می خورد حاصل دست آورد و تلاش های خود بازیکنان باشد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Shanti fathi

اگه همچین اتفاقاتی برای باشگاه پرسپولیس پیش میومد، الآن رسانه ها تیم رو نابود میکردن. انگار که نه انگار در باشگاه کیسه اتفاقی افتاده. تلویزیون و رسانه ها، همه چی رو آروم دارند جلوه میدن. تلویزیون ایران، وقتیکه کیسه السد رو شکست داد، سرود ملی سر دادند.
ولی وقتیکه پرسپولیس با غیرت تمام تر به نیمه نهایی آسیا صعود کرد، انگار نه انگار که یک تیم ایرانی پس از سالها، پرچم ایران را در آسیا نگه داشته است. ننگ بر صدا و سیما.

پرسپولیس 5

فقط پرسپولیس و دیگرررررررررررررررررررررر هیچ .

مسعود بختیاری

بخاطر جنجال‌های آبی این هفته نود داوری بازی پرسپولیس پخش نشد
ولی خواهشا هواداران در فضای مجازی به گوش فردوسی پور برسانیم که
دقیقه شصت بازی نزدیک محوطه جریمه
آقاخان که اخطار داشت ی خطا رو کامیابی نیا میکنه و جلوی یک حمله رو میگیره
آقاخان شماره ۹ هستن
داور به کریمی شماره ۹۹ اخطار دادن
آقا خان باید اخراج میشد

ستاره سرخ

فعلا دارن امضاء جمع میکنن